run -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvorfor lagde jeg bloggen?Ja, hvorfor i all verden lagde jeg en blogg om psykisk helse?

Psykisk helse, hva tenker folk om en person som sliter psykisk?
Gal? Deprimert? Unormal? Trist? Sint? Suicidal?
La meg si en ting her, hver og en person sliter forskjellig. Ingen person i hele verden har det helt likt. Vi er helt forskjellige når det kommer til det psykiske, Visste du det?Og nei, vi er slettes ikke ''Gale''? Det er ikke noe som kan beskrive en såkalt gal person.
Jeg har sett folk, jeg har hørt om folk og jeg har tenk på folk over hvordan de reagerer mot det. Noen reagerer på det som om det var helt normalt, og noen kommer ut med kommentarer som tilhører et sted der Gud vet hva.
Jeg orker bare ikke at folk sitter her og skriver sine egne blogger, i aviser, eller snakker med hverandre om dette som om det var Tabu!
Selvfølgelig er det jo ikke alle som reagerer sånt, men det er en del folk som gjør det.
Men ja, det er jo ikke rart at folk reagerer negativt på dette, vi som sliter med dette blir jo skygget fra selve verdenen.
Hvordan og hvorfor blir vi skygget fra verdenen? Det kommer jeg til å fortelle i et annet innlegg.
Ikke alle har en anelse over hvordan det er å slite. Ja, kanskje dere har besøkt et psykiatrisk sykehus bare for å se hvordan det er der, gjør det dere til en ekspert på dette?
Nei, men det betyr ikke at en som har blitt innlagt er også ekspert.
Dette gjør ikke meg til en ekspert, men det eneste jeg har lyst til å vise dere hvordan det er, gi dere et nytt positivt syn på dette!
Dette betyr ikke at denne bloggen bare er positiv, jeg kommer til å fortelle om mine mørkeste tider også, og det er ikke akkurat så veldig positivt.
Det er selvfølgelig personer som har opplevd psykisk helse på sitt verste, eller helt mild psykisk helse som også velger å komme ut med det, og jeg støtter disse personene 110%.


Jeg sliter selv veldig psykisk, og vil gjerne som sagt gi folk et nytt syn på nettopp dette fordi jeg er lei av at folk har fordommer mot det.
Jeg er selv lei av å sitte hver eneste dag alene, jeg og mine tanker. Jeg sitter og smiler med min maske av glede, men bak den masken er det et ukjent mysterium som bare venter på å sprekke.
Jeg er bare sliten av å holde alt inne, så jeg velger å få ut noen av mine tanker og følelser ved å skrive det i en blogg.
Her kommer jeg til å skrive om min egen hverdag, og en del om hvordan det å ha psykisk helse er i hverdagen.
Så ja, dette er noen av mine flere grunner til hvorfor jeg lagde en blogg om psykisk helse.
Håper dere fant en liten smule interesse i denne bloggen, vi ses neste gang!

 • Les mer i arkivet Mai 2016
  Ødelagt

  Ødelagt

  Her kommer jeg til å blogge om psykisk helse, noe jeg selv sliter med og har slitt med i store mengder av livet. Håper du vil følge med på bloggen:)

  Kategorier


  Bloggen Depresjon Innleggelse Selvskading

  Arkiv


  Mai 2016

  Siste innlegg


  Selvskading - Kunst? Depresjon Ja, jeg er innlagt. Hvorfor lagde jeg bloggen?

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits